Toimitusehdot

Voimassa 1.2.2021 alkaen.

Lappia konsernin (koulutuskuntayhtymä Lappia ja Lappia-Koulutus Oy) verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot

Verkkokaupan tuotteita myy Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia (y-tunnus 2109309-0). Myymme tuotteita sekä yksityishenkilöille että yrityksille ja yhteisöille.  Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.  

Tilaaminen

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta verkkokauppa.lappia.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näkyy tilaustunnus, tilauksen sisältö ja laskun loppusumman.

Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön.

Hinnat ja arvonlisävero

Verkkokaupasta tehdyissä tilauksissa voimassa oleva hinta on se, joka on esillä verkkokaupan hinnastossa tilaushetkellä. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään. Kaikki hinnat on merkitty euroina (EUR). Tuotteiden hinnat sisältävät toimituskulut.

Verkkokaupassa näkyvät tuotehinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron.

Toimitus

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Pankkiyhteyksistä riippuen siihen kuluu 1-3 arkipäivää laskun maksamisesta. Pidätämme oikeuden poikkeaviin toimitusaikoihin.

Asiakas saa tuotteen lähettämisestä ilmoituksen sähköpostilla.

Tuotteet toimitetaan postitse asiakkaan tilauksen yhteydessä ilmoittamaan toimitusosoitteeseen. Jos toimitustapana on nouto, tilauksen voi noutaa tuoteilmoituksessa mainitusta paikasta. Jos toimitus ei vastaa tilausta tai toimituksessa ilmenee kuljetus- tai muu vaurio, tulee asiasta tehdä välittömästi huomautus toimittajalle (Lappialle).

Huomautus on tehtävä seitsemän päivän kuluessa tilauksen saapumisesta tai vastaanottamisesta.

Palautukset

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus tavaroista. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Palautettavan tuotteen ja alkuperäisen tuotepakkauksen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Kaikki palautuksesta aiheutuvat kustannukset maksaa palauttaja, ellei toimituksessa ole selkeää toimittajasta johtuvaa virhettä. Tuotteiden palautuksista on aina sovittava erikseen toimittajan kanssa. Pyydämme asiakasta ottamaan yhteyttä toimittajaan ennen tuotteen palauttamista.

Palautusoikeus ei koske palveluita, asiakirjamaksuja eikä todistuksista perittäviä maksuja, ellei maksettu palvelu ole virheellinen. Palautuksia ei käsitellä heinäkuussa ja muulloin palautusten käsittelyaika on noin kaksi viikkoa.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot: asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi, pankkitilinumerosi sekä kopio tilausvahvistuksesta. 

Maksutavat

Tuotteet ja niiden toimitus-/postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Aktia, Handelsbanken, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Säästöpankki, MasterCard- credit- ja debit-kortit, Visa credit- ja debit kortit, Danske Bank, Nordea, Osuuspankki, S-Pankki, Ålandsbanken. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.  

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (y-tunnus 2122839-7j) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun verkkokauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj

(y-tunnus: 2122839-7)
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Reklamaatiotapauksissa yhteydenotot ensisijaisesti Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappiaan.

Ylivoimainen este

Verkkokauppa ei vastaa tilauksen toimituksen estymisestä, vaikeutumisesta tai myöhästymisestä verkkokaupan vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolisesta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta tai vienti- ja tuontikiellosta.

Riitojen ratkaisu

Tätä sopimusta koskevat riitaisuudet ratkaistaan Lapin käräjäoikeus / Kemin kansliassa Suomen lain mukaan.